Berrytini Virgin

100%

Servings

koel

Prep

5 min

Cook

10 min

Vote

Wat heb je nodig

  • half bakje Bessen/Frambozen
  • 90 ml cranberrysap
  • 40 ml Suikersiroop
  • 90 ml Verse limoensap
  • 2 takje munt/ blauwe bessen

De Berrytini Virgin is een bessencocktails op basis van geblende verse bessen. Deze cocktails klinkt als een martini maar bereid je als een daiquiri. Gebruik een blender. Doe hier de bessen en frambozen in. Voeg hier cranberrysap en een kleine scheut suikersiroop aan toe. Als laatste knijp je verse limoensap uit van een halve limoen. Blende tot het een mooi drinkbaar geheel wordt. Uitschenken in een martiniglas. Garneren met een takje munt of 2 blauwe bessen. Berry Nice voor een lekkere zomerse dag!

De Berrytini Virgin is een alcoholvrije cocktail met de ingrediënten verse bessen of frambozen, cranberrysap, suikersiroop, verse limoensap en een takje munt of 2 blauwe bessen als je dat leuk vind.

Op deze site vind je het recept over de alcoholvrije versie van de Berrytini virgin.

Recept is voor 1 glas

Tijd: 10 min.

De Bereiding

De Berrytini Virgin is een bessencocktails dat bereid wordt door geblende bessen. Deze cocktails word net als een martini gezien maar bereid je als een daiquiri cocktail. Gebruik voor het bereiden van de berrytini virgin cocktail een blender. Doe hier de bessen en frambozen in. Vervolgens voeg je hier cranberrysap en een klein beetje suikersiroop aan toe. daarna knijp je de verse limoensap uit van een halve limoen. Ten slotte blend je het tot een mooi drinkbare cocktail wordt. Vervolgens schenk je het uit in een martiniglas. Je kunt het eventueel versieren met een takje munt of 2 blauwe bessen

Share & Print

100 0 100

No Comments

Leave a Reply